Лучшая система раскрутки!

Дом Бриллиантовой Девы

Объявление

ВНИМАНИЕ КОНКУРС! Мне очень нужны модераторы. В холле тема: "КОНКУРС". Заходите и участвуйте!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Каструлі

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

На подарунок мамі шукаю хороші якісні каструлі, можливо хто порадить, з яких матеріалів краще придбати, щоб не пригорало і в якому магазині подивитись за вигідною ціною. Бо вже перерила весь інтернет, але нічого так і не знайшла. Буду вдячна за поради.

0

2

Можна взяти як нержавіючу сталь, так і кераміку. Керамічний посуд для приготування використовується не одне століття і не втратила своєї актуальності. Але важливо дивитись маркування чи можна використовувати її для плити, в іншому випадку вона буде йти як форма для запікання.

0

3

В інтернет-магазині family можна купити каструлі тут дуже широкий асортимент, представлені відомі українські та закордонні бренди .Можна придбати окремо каструлі або взяти набором. Відправка новою поштою по всій Україні, а такоє є накладений платіж. Дуже задоволена, брала собі та мамі на подарунок. Брала собі каструлі з нержавіючої сталі з кришкою, каструля має багатошарове дно для більш рівномірного нагріву. Каструля відомого бренду Krauzer має приємний дизайн, рекомендую.

0



Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz