Лучшая система раскрутки!

Дом Бриллиантовой Девы

Объявление

ВНИМАНИЕ КОНКУРС! Мне очень нужны модераторы. В холле тема: "КОНКУРС". Заходите и участвуйте!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Секс шоп

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Давно подумую, щоб придбати інтим товари, хочеться спробувати щось новеньке. Поділіться якими секс іграшками користуєтесь, чи одобрює ваш партнер. Буду дуже вдячна за досвід та поради. Адже пора вносити зміни в сексуальне життя щоб воно стало ще кращим.

0

2

В моєму арсеналі не багато іграшок, але пробувала вагінальні кульки для себе, також смарт іграшка є. Хочу ще багато чого, адже іграшки допомагають покращити оргазм, розпізнати ерогенні зони. Магазинів дуже багато, широкий асортимент.

0

3

Мабуть немає серед молоді того хто б не завітав в Секс шоп адже всі хочуть покращити інтимне життя та внести яскравість і додати нових відчуттів. А це можливо створити за допомогою інтимних іграшок. Асортимент досить широкий, це товари для при людії, вібратори, стимулятори, фалоімітатори. Загалом всі товари розподілені по розділах, дуже зручно шукати, під кожним товаром є детальний опис. Зазвичай анонімне пакування, тому ніхто не дізнається, що саме в замовленні і на новій пошті вам не прийдеться ніяковіти.

0

4

для чого вам ті іграшки?))
краще купи посудомийку
посудомийна машина це річ яка обовязково має бути в кожному домі. Річ не є дешевою, але за пару років використання вона себе окупляє за рахунок використання води ...рекомендую магазин Lvivholod.com  у них є великий вибір посудомийних машин

0



Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz