Лучшая система раскрутки!

Дом Бриллиантовой Девы

Объявление

ВНИМАНИЕ КОНКУРС! Мне очень нужны модераторы. В холле тема: "КОНКУРС". Заходите и участвуйте!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Дом Бриллиантовой Девы » Всё обо всём » Чи страшна лазерна епіляція?

Чи страшна лазерна епіляція?

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Поділіться досвідом, хто робив лазерну епіляцію? Справді так добре все прибирає і волосся перестає рости? Чи це лише маркетинг? І скільки процедур треба зробити, щоб результат справді радував?

0

2

Я не робила, а подруга дуже хвалила. Вона і на обличчі так прибрала волосся і на ногах. Зараз начебто ходить на процедури у зоні бікіні. А я ніяк не наважусь – це хвороблива процедура.

0

3

Я робила у себе в місті Івано-Франківську, навіщо кудись їхати, якщо є чудовий салон лазерної епіляції AVA Laser. Зараз ще в процесі процедур, закінчила пахви та голені, розпочала лазерну епіляцію обличчя https://avalaser.if.ua/lazerna-epilyacz … frankivsk/ далі будемо розпочинати зону глибокого бікіні. Я б не сказала, що процедура болюча, в деяких місцях можна відчути поколювання і все. Результатом я дуже задоволена – зони вже лисі, де закінчили. Тепер тільки раз на рік десь треба робити корекцію, бо все-таки волосся буде трохи рости. Але це не порівняти з іншими засобами епіляції.

0

Вы здесь » Дом Бриллиантовой Девы » Всё обо всём » Чи страшна лазерна епіляція?

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz