Останнім часом перейшла на домашню випічку, але не можу правильно підібрати борошно. Можливо хтось розбирається в якості борошна, була б дуже вдячна за допомогу.
Вологість борошна
Страница: 1
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться228-11-2022 18:26:15
Зазвичай беру борошно першого сорту, але одного разу борошно було дуже вологе, прийшлось сушити в духовці. А взагалі про якість можна почитати більш детально на просторах інтернету.
Поделиться328-11-2022 20:54:58
Буває що на випічку впливає також вологість борошна , тому таке борошно потрібно просушити в духовці, просто розтелити тонким шаром і просушити.Дуже важливо вибирати борошно першого гатунку, тоді й буде хороша якісна випічка.
Страница: 1