Лучшая система раскрутки!

Дом Бриллиантовой Девы

Объявление

ВНИМАНИЕ КОНКУРС! Мне очень нужны модераторы. В холле тема: "КОНКУРС". Заходите и участвуйте!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Дом Бриллиантовой Девы » Всё обо всём » Вологість борошна


Вологість борошна

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Останнім часом перейшла на домашню випічку, але не можу правильно підібрати борошно. Можливо хтось розбирається в якості борошна, була б дуже вдячна за допомогу.

0

2

Зазвичай беру борошно першого сорту, але одного разу борошно було дуже вологе, прийшлось сушити в духовці. А взагалі про якість можна почитати більш детально на просторах інтернету.

0

3

Буває що на випічку впливає також вологість борошна , тому таке борошно потрібно просушити в духовці, просто розтелити тонким шаром і просушити.Дуже важливо вибирати борошно першого гатунку, тоді й буде хороша якісна випічка.

0


Вы здесь » Дом Бриллиантовой Девы » Всё обо всём » Вологість борошна


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz