Лучшая система раскрутки!

Дом Бриллиантовой Девы

Объявление

ВНИМАНИЕ КОНКУРС! Мне очень нужны модераторы. В холле тема: "КОНКУРС". Заходите и участвуйте!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Дом Бриллиантовой Девы » Хобби » Гарний відпочинок на території України.


Гарний відпочинок на території України.

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Куди б саме поїхали у нас в межах країни?

0

2

О, в Україні багато класних напрямків, які варто відвідати бодай один раз у житті. Я вже на західній Україні була разів п'ять і все одно туди манить знову і знову. Все-таки атмосфера там божественна, я справді там наповнююся енергією та відпочиваю. Тільки в горах до мене приходить умиротворення. Ну а житло в горах можна підшукати на будь-який смак та гаманець.
Я зараз, як власник картки mastercard Platinum, маю таку можливість https://www.mastercard.ua/uk-ua/persona … promo.html  забронювати житло через сервіс Booking зі знижкою 10%, тому можна вибрати щось краще або довше на один день. Пропозиція відмінна і триватиме аж до вересня наступного року, тому можна користуватися знижкою не один раз.

0

3

Звісно, в Карпати, там дуже гарно.

0

4

Поділіться досвідом відпочинку в Карпатах. Які місця ви порекомендуєте для незабутнього гірського відпочинку?

0

5

Останній наш відпочинок в Закарпатті був справжньою втіхою. Природа, яка оточувала нас, зачарувала - безмежні гори, чисті річки і неймовірно мальовничі ліси. Прокидаючись кожен ранок в цьому раю, я відчувала неймовірний спокій. Ми вирішили замовити проживання та відпочинок в садибі «Підкова 1» в селі Пістинь Косівського району https://tourbrand-ua.com/privatna-sadib … 1-product/ де господарі зустріли нас як рідних. Наші дні пройшли в мандрівках та відкриттях, і кожен крок розкривав нові чари цього місця.

0


Вы здесь » Дом Бриллиантовой Девы » Хобби » Гарний відпочинок на території України.


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz