Лучшая система раскрутки!

Дом Бриллиантовой Девы

Объявление

ВНИМАНИЕ КОНКУРС! Мне очень нужны модераторы. В холле тема: "КОНКУРС". Заходите и участвуйте!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Дом Бриллиантовой Девы » Всё обо всём » Дверні ручки


Дверні ручки

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Дверні ручки на дверях втратили свій зовнішній вид і дуже пооблазила фарба. Хотілось би купити вже більш сучасне. В нашому магазині не досить хороший вибір. Можливо хтось знає де ще можна подивитись. Буду дуже вдячна за рекомендації.

0

2

Аяк самі двері? Можливо там теж потрібно замінити? Самі ручки коштують дорого, тому потрібно якось шукати більш оптимальний варіант

0

3

А мені набагато зручніше в інтернет-магазині купити і не витрачати часу на пошуки товару. Ось наприклад, в інтернет-магазині https://svitzamkiv.ua/catalog/ruchki-dl … a-plantsi/ досить хороший вибір. Можна все підібрати за досить помірною ціною. Тому рекомендую зайти до них на сайт і підібрати дверні ручки.

0

4

А яка ціна повністю комплекта на двері? Разом з замком.

0

5

Кирилловна написал(а):

А яка ціна повністю комплекта на двері? Разом з замком.

Треба дивитися які саме ви хочете, але зібрати необхідний комплект для дверей зможуть у будь-якому магазині. Меня хотілося незвичайні, тому саме тут https://family-doors.com/mizhkimnatni-d … tni-dveri/ обрала дзеркальні міжкімнатні двері прихованого монтажу. Вибір ручок великий, тому також витратила якийсь час, поки обрала найоптимальніші.

0

6

Тим, хто звик прибирати в будинку всього за півгодини за допомогою розумних технологій, складно змусити себе знову взятися за віник в разі його поломки. Якщо ви хочете повернутися до звичного рівня комфорту, замовте ремонт пилососів будинку, і ми вирішимо проблему протягом 24 годин з моменту лікування. Майстри сервісного центру «На Дому» відремонтують пилососи Електролюкс, Saturn, Bosch, LG, Samsung недорого і з гарантією. Ремонт пилососів у Дніпрі та області з гарантією | nadomu.dp.ua https://nadomu.dp.ua/ua/remont-pilososa/

0


Вы здесь » Дом Бриллиантовой Девы » Всё обо всём » Дверні ручки


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz